1-op-1 Coaching

Als gelukscoach ben ik er voor mensen die ambitieus, gemotiveerd en gedreven zijn om hun leven te transformeren naar een leven vol geluk. Een betekenisvol leven met meer voldoening, geluk en zelfvertrouwen. Een leven waarin jíj de controle hebt en regie neemt om te leven vanuit je authentieke-zelf.

Laat mij je helpen het levensgeluk te vinden wat je verdient

Heb je het gevoel dat het tijd is voor verandering? Wil je de struggle van het dagelijkse leven achter je laten? Ben je op zoek naar een betekenisvol leven met plezier, liefde voor jezelf en geluk in je leven en werk? Ook jij kunt een leven vol zelfvertrouwen, voldoening, authenticiteit en geluk creëren. Het enige wat je nodig hebt is de juiste mindset. En laat dat nu precies mijn expertise zijn!

Ik ben een coach die enorm toegewijd is om diegene te helpen die klaar zijn om zichzelf en hun leven te transformeren en zo het ultieme geluk te vinden. Mijn klanten hebben er genoeg van het leven maar te nemen zoals het komt en hebben het gevoel dat ze gevangen zitten in hun omstandigheden. Zij zoeken naar een groter doel en potentieel van binnenuit. Ze zijn zoekende naar verandering en verlangen tegelijkertijd naar prestatie, succes, authenticiteit en voldoening. Met de hulp van mij als gelukscoach krijg je het resultaat, de juiste mindset en de groei in je leven, werk en relaties welke jij altijd al hebt gewild. Ik bied je een plek waarin het waarmaken van dromen en levens creëren op een manier zoals jij dit altijd hebt gewild centraal staat.

Wat doe ik als gelukscoach? Ik sta voor geluk. Geluk in werk en leven. Iedere dag weer opnieuw! Het gaat er niet om dat je iedere seconde van de dag op het toppunt van geluk leeft, het gaat erom hoe je het geluk vindt in de kleine dingen van het leven. Hoe je in of na een minder gelukkige periode of tegenslag het geluk weer terugvindt. En bovenal hoe je het geluk op de lange termijn vasthoudt. Ik geef je de handvatten die jij nodig hebt om iedere dag het geluk te vinden. Zo behaal jij de resultaten en de doelen waar je altijd van hebt gedroomd. Mijn toewijding is enorm om diegene te helpen die er klaar voor zijn om hun leven te transformeren.

Ik geloof erin dat het leven betekenisvol, in overvloed en geweldig kan zijn. Niet gemiddeld, vermoeiend en voorspelbaar. Zoveel mensen leven reagerend op omstandigheden en gaan door het leven zonder bewust na te denken bij wat ze doen. Ik leer je hoe je het geluk kunt vinden in het leven en een manier van leven ontwikkelt waarin jij de regie hebt. Daarnaast groeit je zelfvertrouwen en zet je een ijzersterke mindset neer.

DE VOORDELEN

Ben je enthousiast geworden over mindset en persoonlijke groei? Neem dan ook even een kijkje bij mijn cursus Musthave Mindset!

WERKWIJZE

KENNISMAKING

Ons eerste gesprek is altijd een vrijblijvende kennismaking.

CONTACT

Onze contactmomenten zijn online. Face to face is bespreekbaar.

SESSIES

Iedere coaching sessie duurt ongeveer 60 minuten.