fbpx

Hi, Welkom!

Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken! Ik hoop dat ik je mag inspireren met deze blog om je leven een stukje gezonder, bewuster en mooier te maken.

Dit is niet alleen een blog, het is een online platform voor mensen die met hun gezondheid en hun leven bezig zijn en deze positief willen houden of positief willen veranderen. Bij sommige blogs zal ik ter ondersteuning video’s plaatsen op mijn You-Tube kanaal om je te motiveren en helpen je doelen te halen. De ene keer zullen het tips zijn en de andere keer kan het een spontaan verhaal zijn. De blogs zullen vooral gaan over gaan alles wat te maken heeft met gezondheid en persoonlijke groei. De volgende onderwerpen zullen aan bod komen;

  • Gezondheid
  • Voeding
  • Persoonlijke groei en Mindset
  • Verhalen over mijn eigen leven
  • Travel

De reden dat ik verpleegkundige ben geworden is, omdat ik mensen wil helpen. Gaandeweg mijn carrière is die intrinsieke motivatie en passie daarvoor alleen nog maar gegroeid en zodoende heb ik de opleiding tot gezondheidscoach gevolgd. Om nog meer uit mijzelf te halen en constant te blijven leren lees ik iedere dag boeken gericht op gezondheid en persoonlijke ontwikkeling en bezoek ik meerdere seminars, onder andere die van Tony Robbins; Unleash the Power Within, Life Mastery & Wealth Mastery. Momenteel volg ik hiervan het Mastery University programma. Hierdoor heb ik mijn eigen leven anders ingedeeld en ben ik doelen voor mijzelf gaan stellen. Langzaamaan komen mijn eigen doelen uit en werk ik hard om deze te bereiken. Zo ben ik vegan geworden, heb ik mijn baan opgezegd om als ondernemer te starten, ga ik verhuizen van de Randstad naar de Veluwe, heb ik een burn-out meegemaakt en ga ik trouwen deze zomer in Italië. En boven alles, ben ik een bewuster en rustiger leven gaan leven.

Waarom ik graag blogs schrijf en mensen wil coachen op dit gebied? Ik wil heel graag mijn kennis en ervaring delen met anderen en hen helpen hun leven in te richten zoals zij dit zelf willen, dat ik mensen kan helpen ook doelen gaan stellen en zo dingen gaan doen die ze dachten nooit te kunnen bereiken. Kortom, ik wil graag iedereen helpen die openstaat voor positieve verandering in hun leven op het gebied van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Hiermee hoop ik dat ik kan bijdragen aan het levensgeluk van een ander.

Ik hoop je nog heel vaak terug te zien en dat je leven positief  mag veranderen na het lezen van mijn blogs!

“Laat mij je inspireren je leven nóg mooier te maken”

Liefs, Cynthia

 

 

 

 

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *