Corporate Coaching


Workshops voor bedrijven

Om het energieniveau van werknemers nieuw leven te geven verzorg ik workshops voor bedrijven. In zo’n workshop komen onderwerpen aan bod als mindset, vitaliteit, stress, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en productiviteit. Het is een interactieve workshop waar iedereen laagdrempelig aan mee kan doen en hetgeen uit kan halen waar de werknemer behoefte aan heeft. Nét dat kleine zetje om weer vol positieve energie naar het werk te gaan of juist het inzicht te krijgen hoe je een werkdag positief kan beleven zonder teveel stress. Het voornaamste doel is om een steentje bij te dragen aan het werkgeluk van de werknemers.

Hoe werkt het?

  • Iedere workshop wordt naar wens verzorgd.
  • De workshops zijn laagdrempelig, interactief, no nonsense, informatief en uiteraard gezellig!

Wat zijn de voordelen?

  • Vergroten van de productiviteit
  • Verhoging van het energieniveau
  • Versterken van vitaliteit en flexibiliteit
  • Verminderen van stress en werkdruk
  • Voorkomen van vroegtijdige uitval
  • Verlagen van verzuim

Kort iets over mij

Ik combineer mijn achtergrond als gespecialiseerd verpleegkundige, vitaliteitscoach, NLP practitioner en 2 jaar corporate ervaring met een dosis humor, professionaliteit en enthousiasme om een interactieve en informatieve workshop neer te zetten. Als ervaringsdeskundige in burn-out en persoonlijke ontwikkeling kan ik mij goed verplaatsen in het gevoel en beleving van werknemers. Met behulp van voorbeelden en praktische tips is de workshop voor iedereen toegankelijk om een passende aansluiting te vinden.

Tarief

De duur van een workshop kan naar wens worden aangepast. Dit loopt uiteen van 30 minuten tot maximaal 1,5 uur. Afhankelijk van de onderwerpen die in de workshop verwerkt worden.
Tevens kun je mij vragen om te spreken bij een event of seminar.

Workshop voor maximaal 15 personen vanaf 995 euro excl. btw.

Ben je geïnteresseerd? Stuur mij dan een mail.
info@cynthiavanderschoor.com

%d bloggers liken dit: