fbpx

Gratis

Leer in 7 stappen je leven leuker en makkelijker te maken. Je ontdekt wat je zelf kunt doen om iedere dag positief te beginnen en te eindigen. Hierdoor creëer je een leven waarin je jezelf beter leert kennen en voel je je zelfverzekerd en vol vertrouwen.

Dit e-book is gemaakt om jou te helpen dichter bij jezelf te komen en je hart te laten stralen.

Het gaat vooral over mindset en persoonlijke groei. Je krijgt praktische tips en opdrachten na elk hoofdstuk om je leven leuker en makkelijker te maken. Hierdoor kun je meteen in de praktijk brengen wat je hebt geleerd. Je krijgt inzichten in de manier waarop je je leven op dit moment leeft en wat hier aan verbeterd kan worden. Na ieder hoofdstuk staat er een mooie inspirerende quote die het hoofdstuk extra kracht geeft.

Je leert onder andere;
Wat de kracht is van mindset
Wat voeding te maken heeft met je gevoel
Hoe je positieve en negatieve energie kunt inzetten
Hoe je focus houdt
Hoe je bepaalde keuzes maakt
Dat het ondernemen van actie makkelijker is dan je denkt

Het bevat 52 pagina’s die verdeeld zijn in 7 hoofdstukken met na ieder hoofdstuk een opdracht om het geleerde meteen in de praktijk te brengen.


Ben je het ook zo zat om het leven te leven van een ander?
Download GRATIS mijn 10 tips!

10 Tips om dichterbij jezelf te komen.
Een stappenplan met 10 tips om dichterbij jezelf te komen. Hierin deel ik 10 praktische tips die je kunnen helpen om meer jezelf te zijn, meer je eigen keuzes te maken en meer je leven te leven zoals jíj dat wil.