Vragen? Mail mij!

info@cynthiavanderschoor.com

Hoe zorg je voor een leven met ijzersterk zelfvertrouwen waarin jij je eigen keuzes maakt en écht gelukkig bent, zonder dat je jaren van tijd en geld hoeft te investeren in je persoonlijke ontwikkeling? Zelfs in tijden van onzekerheid en verandering!

Jij bent hier met een reden...

Waarschijnlijk heb je al het een en ander gedaan om aan je mindset en persoonlijke ontwikkeling te werken, maar je blijft steeds hangen op de volgende gevoelens en ervaringen…

Item

Bedrag

Musthave Mindset Online Programma

€47

Speciale Aanbieding: Reguliere prijs €97, nu voor maar €47! Wat krijg je hiervoor? Het online programma Musthave Mindset, E-Book ‘Laat je hart stralen’ GRATIS (t.w.v. €5,99), Toegang tot Facebook Community GRATIS & Coaching sessie met Cynthia GRATIS (t.w.v. €147)

* Verplichte velden

Wij respecteren uw privacy en persoonlijke gegevens

Als dit je gevoelens zijn op dit moment... Maak je geen zorgen, je bent níet de enige!

Iedereen maakt soortgelijke emoties en gevoelens mee, waaronder ikzelf.

Ondanks dat je al alles hebt geprobeerd om je niet meer zo te voelen, heeft niets gewerkt…

Er is nu echter een bewezen en eenvoudige methode om je mindset onder controle te krijgen, waardoor je deze gevoelens en emoties het raam uit kan gooien en te gaan leven zoals jij dit wilt vanuit je eigen keuzes!

Ik kan dit met overtuiging zeggen, want…

Ik heb een aantal jaar geleden deze methode toegepast in mijn eigen leven en heb al meer dan 100 mensen mogen coachen op dit gebied.

JA! Ik doe mee!

Reguliere prijs € 97,00, nu voor maar € 47,00!

Kijk even naar de volgende reacties

Chris

Dankjewel, Cynthia. Jij bent een inspiratie voor mensen. Door jou ben ik weer gemotiveerd om te werken aan mijn mindset en ontwikkeling. 

Stefan

Het was een inspirerende dag vol nieuwe inzichten en mooie discussies over het leven. Dit alles gecombineerd met een stel mooie mensen.

Emma

Jij hebt mij laten inzien dat er meer in mij zit dan ik dacht! Super bedankt voor wat je mij hebt geleerd. Ik ben een fijner persoon voor mezelf én voor anderen geworden.

Marjolein

Het lukte mij niet om de doelen te behalen die ik had gesteld. Door de hulp van Cynthia is het mij gelukt om deze doelen nu écht te behalen. Ik heb hierdoor zoveel rust en zekerheid gekregen waarmee ik de hele wereld aan kan!

Eveline

Door de hulp van Cynthia heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug gekregen. Ook voel ik mij weer mijzelf na jaren geleefd te hebben achter een masker.

Wouter

Wie zegt dat mindset en persoonlijke ontwikkeling zweverig is, heeft nog niet met Cynthia gewerkt. Zij kan op een hele fijne, down-to-earth-manier uitleggen en vertellen wat er nodig is om verandering teweeg te brengen. Dankjewel!

Chantal

Ik leefde mijn leven zoals ik dacht dat goed was. Ik zocht naar meer in het leven en wist dat het er was. Alleen wist ik nog niet wat dat precies was. Ik was op zoek naar mijzelf. Die heb ik gevonden! Ik ben je heel erg dankbaar!

Jeroen

Door de oefeningen die ik kreeg heb ik inzicht gekregen in mijn eigen patronen en behoeftes. Hierdoor ben ik erachter gekomen wat ik anders kan doen om mijn leven in te richten zoals ik dat wil en te zijn wie ik wil zijn.

Ik heb het voorrecht gehad om met meer dan 100 mensen van alle leeftijden te mogen werken om mijn kennis over te dragen én mijn leven in te richten zoals ík dat wil...

Van Verpleegkundige naar Gelukscoach en NLP practitioner...

Trouwen in Italie...

Verhuizen van de Randstad naar de Veluwe...

En écht genieten van het leven zoals wij dat willen...

Dé cursus op JOUW lijf geschreven!

Na jaren van ervaring en het opbouwen van professionele kennis realiseerde ik mij hoe lastig het kan zijn…

Lastig om juist díe verandering in te zetten waar je zo naar verlangt en de mindset te creëren die ervoor zorgt dat je je ook daadwerkelijk gelukkig en zelfverzekerd voelt!

Om al deze redenen heb ik besloten om dit programma voor jou te maken!

Wat kun je verwachten?

Bovendien zijn de opdrachten van toepassing op iedereen ongeacht hoever je bent in je persoonlijke ontwikkeling of mindset. Voor iedereen is er progressie uit te halen, omdat je écht naar jezelf gaat kijken.

Nooit meer zoeken naar boeken, seminars of andere guru’s die je vertellen wat je zou moeten doen. Het antwoord zit binnen in jezelf, je moet het alleen nog vinden!

Deze 5 weekse cursus is voor mannen en vrouwen geschikt. Daar wordt geen onderscheidt in gemaakt. In dit online programma vindt je alles wat je nodig hebt om díe verandering in je mindset te krijgen die jij nodig hebt.

Wat kun je verwachten?

Begin vandaag en krijg meteen toegang tot de 'Musthave Mindset' Community en vele EXTRA'S!

Wat krijg je nog meer?

Dit is wat je ontvangt als je je aanmeldt voor "Musthave Mindset"!

​Onbeperkte toegang tot het Online Programma Musthave Mindset

Creëer een betekenisvol leven met meer voldoening, zelfvertrouwen en geluk, vanuit je authentieke-zelf in 5 weken!
(t.w.v. € 97,00)

BONUS #1: E-Book "Laat je hart stralen"

Leer in 7 stappen je leven leuker en makkelijker te maken. Je ontdekt wat je zelf kunt doen om iedere dag positief te beginnen en te eindigen. Hierdoor creëer je een leven waarin je jezelf beter leert kennen en voel je je zelfverzekerd en vol vertrouwen.
(t.w.v. € 5,99 GRATIS)

BONUS #2: Onbeperkte Toegang Online Facebook Community:

Dé plek waar je terecht kunt met al je verhalen, vragen, struggles en meer. Een plek om te connecten, inspireren en geïnspireerd te worden.
(GRATIS)

BONUS #3: 1:1 Coaching Sessie met Cynthia:

Een laatste push om al je doelen en dromen waar te maken!
(t.w.v. € 147 GRATIS)

Totale Waarde: € 249,99

Meld je vandaag aan en bespaar € 202,99

Voor €47,00!

(In plaats van € 97,00 regulier prijs)

JA! Ik doe mee!

Reguliere prijs € 97,00, nu voor maar €47,00!

Dít is waarom Musthave Mindset uniek en anders is dan alle programma's die je eerder hebt geprobeerd!

Je hebt onbeperkt toegang tot de leeromgeving: je kunt het meerdere keren gratis herhalen!

Je zult verbaasd zijn hoe snel er een verandering in je gedachte en dus in je mindset zal optreden. Iedere opdracht en vraag laat je nadenken over jezelf en je leven.

Je leert met een eenvoudige en bewezen methode die je inzichten geeft in je eigen patronen en gedrag. Waardoor deze de komende tijd fundamenteel zullen veranderen.

Je bent beschermd door onze 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Bij ons is het veilig en vertrouwd. Niet tevreden? Geld terug!

Je kunt 2 keuzes maken...

Je besluit dit online programma van 5 weken niet te starten en blijft op de plek waar je nu bent. Met een knagend gevoel van binnen dat zegt dat er meer in je zit. Dat stemmetje wat zegt dat alles wél mogelijk is. Alleen besluit jij dit allemaal te negeren en verder te gaan met het leven zoals je dit al deed. Niet écht gelukkig, leven onder de duim van je omgeving. De gedachte dat je je dromen niet waar kunt maken, maken je onzeker en twijfelachtig. 
Ik zou dit zó jammer vinden. Er zit zoveel potentie in je! Ik bied je een eenvoudige maar effectieve methoden aan die bewezen heeft dat het werkt. Bij 100+ mensen van alle leeftijden, man of vrouw.

of...

Je beslist nu om de uitdaging aan te gaan. Hierdoor pas je toe wat je leert in de wekelijkse modules. Je ontwikkelt een ijzersterk zelfvertrouwen. Je gaat leven naar wat jíj wilt. Je ontdekt meer betekenis en voldoening in je dagelijkse leven. Je gaat stralen, doordat je authenthieke-zelf weer tevoorschijn komt! 

Ik houd je bij de hand en laat je elke week stap voor stap zien wat je precies moet doen om de opdrachten zo goed als mogelijk te maken. Zo creëer je voor jezelf het leven wat jij wilt en voel je je sterk en krachtig, zonder dat je je zorgen maakt om wat anderen vinden.

JA! Ik doe mee!

Reguliere prijs € 97,00, nu voor maar €47,00!

Klik op onderstaande button om "Musthave Mindset" te starten met € 202 korting!
(Krijg direct toegang tot de 3 BONUSSEN)

​Onbeperkte toegang tot het Online Programma Musthave Mindset

Creëer een betekenisvol leven met meer voldoening, zelfvertrouwen en geluk, vanuit je authentieke-zelf in 5 weken!
(t.w.v. € 97,00)

BONUS #1: E-Book "Laat je hart stralen"

Leer in 7 stappen je leven leuker en makkelijker te maken. Je ontdekt wat je zelf kunt doen om iedere dag positief te beginnen en te eindigen. Hierdoor creëer je een leven waarin je jezelf beter leert kennen en voel je je zelfverzekerd en vol vertrouwen.
(t.w.v. € 5,99 GRATIS)

BONUS #2: Onbeperkte Toegang Online Facebook Community:

Dé plek waar je terecht kunt met al je verhalen, vragen, struggles en meer. Een plek om te connecten, inspireren en geïnspireerd te worden.
(GRATIS)

BONUS #3: 1:1 Coaching Sessie met Cynthia:

Een laatste push om al je doelen en dromen waar te maken!
(t.w.v. € 147,00 GRATIS)

JA! Ik doe mee!

Reguliere prijs € 97,00, nu voor maar €47,00!

FAQs

Wanneer je je hebt aangemeld voor het online programma ontvang je automatisch een mailtje met daarin je inloggegevens. Je hebt direct toegang tot de online omgeving.

Uiteraard! Mannen en vrouwen zijn allebei net zo welkom. Geluk en mindset maakt geen onderscheid tussen mannen of vrouwen.

Zeker! Het maakt niet uit waar jij bent in je reis van persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen is er verbetering en groei uit te halen. Dit zit hem in de manier van de vragen en opdrachten die je uitvoert. Als je ‘nieuw’ bent geeft dit je een uitstekende vliegende start. Als je al wat verder bent geeft het je juist meer verdieping in wat je al weet.

Ja! Wanneer je 1 module hebt afgerond en je bent niet overtuigd binnen 14 dagen, kun je een mailtje sturen naar info@cynthiavanderschoor.com met je onderbouwing. Je ontvangt je geld terug. No hard feelings.

Je kunt verwachten dat je je zelfverzekerd voelt en empowered om je leven in te richten zoals jíj dit wilt. Een leven waarin betekenis en voldoening centraal voor je staan. Je hebt een positieve groei doorgemaakt na 5 weken, waardoor je helder hebt waar je naartoe wilt en hoe je dit gaat bereiken. Eigen keuzes maken zonder dat je je druk maakt om wat anderen zeggen gaat je steeds gemakkelijker af. En zodoende creëer jij voor jezelf een leven waar je blij van wordt.

Het is bijna onnodig om te vermelden, maar wel noodzakelijk. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk. Ik help je er van harte bij, maar je moet zelf de stappen zetten. De acties die er nodig zijn om te veranderen ligt binnen jezelf. Ik kan vanuit mijn positie geen persoonlijke garantie geven dat je bepaalde resultaten zal halen. Uiteraard zal ik je, wanneer je dit nodig hebt, coachen en begeleiden bij je proces.

Je bent beschermd door onze onweerstaanbare 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

We zijn ervan overtuigd dat onze 5 weeks-programma je zal helpen om je mindset positief te veranderen en alle tools te ontdekken die je kunt inzetten om je zelfvertrouwen een blijvende boost te geven.
Dit is gebaseerd op meerdere jaren ervaring en op honderden mensen die hier profijt van ondervonden hebben. 

Als je na de eerste 14 dagen niet overtuigd bent van enige verandering, nieuwe inzichten, openbaringen of anderzijds een shift in je mindset, stuur ons dan een e-mail op info@cynthiavanderschoor.com en we zullen het hele bedrag zonder aarzeling terugbetalen!

Je moet weten dat dit online programma is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar meer in het leven en dit op een laagdrempelige manier willen doen.