Over Cynthia

Hi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Hier vindt je alles wat te maken heeft met een ‘healthy lifestyle’. Ik ben Cynthia en ik heb een passie voor gezondheid en gezond leven. Dit staat voor mij voor voeding, gezondheid, sport, welzijn, mindset, persoonlijke ontwikkeling, doelen stellen en een zo mooi en gelukkig mogelijk leven creëren waarin jij je prettig voelt.

Door blogs te schrijven over gezondheid en hoe ik hier mee om ga wil ik jou inspireren en helpen je eigen leven ook een stukje mooier, gezonder en bewuster te maken. Met mijn ervaring als verpleegkundige en ervaringsdeskundige in persoonlijke ontwikkeling en doelen stellen én door mijn coaching skills kan ik je hier mee op weg helpen.

Doordat ik in het verleden een burn-out heb meegemaakt heb ik zelf ook meerdere levenskeuzes gemaakt om te zijn wie ik nu ben en kan ik daarom met meer passie een ander helpen om het maximale uit het leven te halen!

Als Life & Health Coach zorgen wij er samen voor dat je doelen worden bereikt op het gebied van leefstijl tot aan persoonlijke ontwikkeling en mindset,  zodat je een gezonder en bewuster leven voor jezelf kunt creëren. Kijk op de pagina ‘Coaching’ om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen. En lees op de pagina ‘Kennis & Ervaring’ wat ik heb gedaan om te zijn wie ik nu ben.

img_1211-e1518961151931.jpg

Liefs, Cynthia ♥

%d bloggers liken dit: