Over Cynthia

Hi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Hier vindt je alles wat te maken heeft met een healthy lifestyle.

Mijn naam is Cynthia en ik heb een passie voor gezondheid en gezond leven. Ik ben van origine verpleegkundige. Als verpleegkundige ben ik 10 jaar werkzaam geweest in het ziekenhuis. Na een mooie tijd zocht ik meer uitdaging en ging voor een ander soort baan bij een arbodienst. Hier heb ik 2 jaar gewerkt als gezondheidscoordinator en vitaliteitscoach. Deze periode was voor mij niet de beste die ik ook heb gehad en zeker niet wat ik ervan verwacht had. Ik werd overspannen en er ontstond een burn-out. Na deze ervaring wist ik wat mijn roeping in het leven is. Mensen helpen naar een beter en mooier leven. En met de kennis en ervaring die ik heb als verpleegkundige, het lichamelijke gedeelte, en als coach, het mentale gedeelte, kan ik iemand naar een hoger niveau brengen in het leven. Toen ontstond mijn eigen bedrijf Life & Health by Cynthia.

Als lifecoach en gezondheidscoach bestaat mijn coaching vooral uit het naar boven halen van de beste versie van jezelf op het gebied van gezondheid, leefstijl, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Dit kan specifiek op 1 doel zijn of op meerdere doelen van de verschillende onderwerpen. Dat maakt helemaal niet uit. Doordat ik zelf een nare periode heb doorgemaakt met een burn-out begrijp ik als coach heel goed waar je het over hebt en hoe ik je het beste kan helpen en ondersteunen.

Door blogs te schrijven over alles wat mij interesseert in het leven wil ik jou inspireren en helpen je eigen leven ook een stukje mooier, gezonder en bewuster te maken. De blogs gaan vooral over mindset, gezondheid, lifestyle, mijn eigen leven en alle andere dingen die ik leuk vind. Dat zijn er namelijk heel wat!

Waar ik dus verder heel gelukkig van wordt is snowboarden en sporten zoals yoga en kickboksen. Een wandeling door het bos bij ons om de hoek werkt ook erg inspirerend. Mijn persoonlijke leven bestaat uit een huisje in de omgeving van Apeldoorn en mijn man Stefan. Samen bezoeken wij veel persoonlijke ontwikkeling seminars van onder andere Tony Robbins en lezen wij hier graag over. Het laatste wat ik nog kan vertellen over mijzelf is dat ik veel bezig ben met gezonde en bewuste voeding, maar dat ik het ook super gezellig vind om een koffietje te drinken met een lekker stukje taart. Dit om een mooie balans in het leven te houden. Dit vind ik namelijk erg belangrijk. Bewust en gezond leven en tegelijkertijd ook kunnen genieten van het leven!

 

Liefs, Cynthia ♥

%d bloggers liken dit: