Over Cynthia

Ik heb altijd al een passie gehad voor mindset, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2015 ben ik mij specifiek gaan richten op het ontwikkelen van mijzelf en tegelijkertijd op de scholing en training hiervan. Ik wilde precies weten welke technieken er nodig zijn om datgene wat mij zó enorm geholpen heeft om mijn droomleven te leven, over te brengen aan anderen.

De technieken en methodes die ik heb mogen leren heb ik tevens persoonlijk doorgemaakt. Vervolgens heb ik deze kennis en ervaring gecombineerd en eigen gemaakt. Hierdoor kan ik anderen helpen met het creëren van een leven waar zij van dromen én verdienen.

Om uit te leggen hoe ik gekomen ben waar ik nu ben wil ik je meenemen in mijn verhaal. Het begon met een frustratie in mijn leven. Een onrustig gevoel. Het gevoel dat ik wist dat er meer in mij zat dan ik liet zien. Dit kwam tot stand, omdat ik mijzelf niet volledig durfde te laten zien. Ik leefde niet vanuit wat ík wilde, maar vanuit wat ik dacht dat er van mij verwacht werd of wat anderen mij vertelden. Het voelde alsof ik niet deed wat ík graag wilde. Ook voelde ik dat er meer uit het leven te halen was. Het leven is geen herhaling op de automatische piloot die iedere dag weer opnieuw wordt afgespeeld. Het leven is mooi en uitdagend. Er moest een ‘grotere’ wereld zijn dan waar ik toen in leefde. Hier ben ik naar op zoek gegaan. Tijdens deze zoektocht heb ik het antwoord op deze vraag én mijzelf gevonden.

Mijn naam is Cynthia Bunte-van der Schoor. Ik woon samen met mijn lieve man Stefan, dochter Sofia en labradoodle Malo op de Veluwe.

Door opleidingen te volgen in NLP, Life-coaching en Vitaliteitscoaching heb ik de juiste technieken en methodes geleerd om hetgeen wat ik heb doorgemaakt eigen te maken en over te brengen aan anderen. Daarnaast heb ik het opleidingstraject van Tony Robbins gevolgd in binnen- en buitenland. Dit heeft mij op zo’n manier ontwikkeld en ‘aan’ gezet dat ik niet meer terug kan naar het oude. De enige optie die er is, is die van ontwikkeling, groei en geluk. Bovendien leef ik mede door dit traject vanuit mijn authentieke-zelf en bepaal ík wat ik doe, zonder dat ik mij zorgen maak over wat anderen van mij of mijn keuzes vinden. Ik heb de controle en regie over mijn leven en ben gelukkig in mijn werk en leven.

Ik kan echt zeggen dat ik mijn droomleven leef. Mijn leven is nu betekenisvol, met meer voldoening, zelfvertrouwen en geluk. En dat allemaal vanuit mijn eigen keuzes. Dit is echter allemaal niet vanzelf gegaan. In een notendop lees je hieronder hoe mijn leven vanaf 2015 enorm is veranderd.

TIJDLIJN

Wonend en werkend in Spijkenisse voelde ik dat ik iets wilde veranderen. Er was meer dan het leven wat ik nu leefde.
Overgestapt van het werk waar ik van hield als endoscopieverpleegkundige in het ziekenhuis naar een arbodienst in Rotterdam, omdat ik een nieuwe uitdaging zocht. Ik was op zoek naar meer geluk en voldoening en dacht dat daar te vinden.
De overstap bleek geen goede keuze. Na een jaar kreeg ik een burn-out, omdat ik werk deed wat mij niet gelukkig maakte en ik niet mezelf kon zijn. Het werk paste niet bij mij en ik haalde geen voldoening uit hetgeen ik deed.
Ik werkte 9 maanden door met een burn-out, omdat ik mezelf niet ziek wilde melden. Ik was toch niet ziek?! Toen besloot ik dat het genoeg was en wilde dit leven niet meer op deze manier leven. Ik wilde weg uit deze omgeving en weg van deze baan. Het moest anders.
Uiteindelijk in mei 2018 ontslag genomen en een paar weken rust genomen.
We wisten dat we weg wilde uit die omgeving. Inmiddels na een lange zoektocht naar meer rust, natuur en ruimte vonden we onze plek op de Veluwe. Hier zijn we in 2018 naartoe verhuisd.
Beste beslissing ooit! Ik voelde meteen een enorme verlichting. Alsof er een betonblok van mijn schouders viel. Het is gelukt om nog dieper op zoek te gaan naar mezelf en mij te ontwikkelen als persoon.
Vanaf de tweede helft van 2018 begon ik mij weer beter te voelen. Ik werd gelukkig met wie ik was en wat ik deed. Ik maakte mijn eigen keuzes en voelde dat ik voor het eerst in lange tijd weer grip op mijn leven kreeg. Ik zag weer mogelijkheden en openingen. Ik kreeg lucht en voelde mij licht.
Het jaar 2018 was ook het jaar dat Stefan en ik elkaar het ja-woord gaven. We hebben dit kunnen doen in Italië. Dit is een droom voor ons welke werkelijkheid werd. Tezamen met al onze dierbaren hebben we dit gevierd in de Toscaanse heuvels. Het was een prachtige en onvergetelijke ervaring.
Ik had inmiddels al mijn eigen bedrijf en besloot dat ik de ervaring en kennis die ik heb opgedaan wilde gaan gebruiken om anderen te helpen hun leven te transformeren. Om dit te kunnen doen heb ik de genoemde opleidingen en trajecten gevolgd om de methodes en technieken te leren die mij zo geholpen hebben.
In 2019 besefte ik door het maken van mijn eigen keuzes en de ontwikkeling die ik had doorgemaakt dat het droomleven wat ik voor ogen had, werkelijkheid was geworden. Een prachtig besef.
Kortom: Mijn droomleven is werkelijkheid geworden door mijn eigen keuzes te maken, doelen te stellen, hard te werken en vol voor mijn dromen gaan.
In 2020 kwam labradoodle Malo bij ons wonen en zijn we in oktober trotse ouders geworden van onze dochter Sofia.

KENNIS & ERVARING

Life-Coach-Cynthia-Bunte-van-der-Schoor

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Vitaliteitscoach

ArboNed Academy (2017)

Mastery University

Tony Robbins (2017)

Date with Destiny

Tony Robbins (2018)

NLP Practitioner

NLP Instituut Amsterdam (2019)

RECENSIES

Jeroen

Door de oefeningen die ik kreeg heb ik inzicht gekregen in mijn eigen patronen en behoeftes. Hierdoor ben ik erachter gekomen wat ik anders kan doen om mijn leven in te richten zoals ik dat wil en te zijn wie ik wil zijn.

Chantal

Ik leefde mijn leven zoals ik dacht dat goed was. Ik zocht naar meer in het leven en wist dat het er was. Alleen wist ik nog niet wat dat precies was. Ik was op zoek naar mijzelf. Die heb ik gevonden! Ik ben je heel erg dankbaar!

Wouter

Wie zegt dat mindset en persoonlijke ontwikkeling zweverig is, heeft nog niet met Cynthia gewerkt. Zij kan op een hele fijne, down-to-earth-manier uitleggen en vertellen wat er nodig is om verandering teweeg te brengen. Dankjewel!

Eveline

Door de hulp van Cynthia heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug gekregen. Ook voel ik mij weer mijzelf na jaren geleefd te hebben achter een masker.

Marjolein

Het lukte mij niet om de doelen te behalen die ik had gesteld. Door de hulp van Cynthia is het mij gelukt om deze doelen nu écht te behalen. Ik heb hierdoor zoveel rust en zekerheid gekregen waarmee ik de hele wereld aan kan!

Emma

Jij hebt mij laten inzien dat er meer in mij zit dan ik dacht! Super bedankt voor wat je mij hebt geleerd. Ik ben een fijner persoon voor mezelf én voor anderen geworden.

Stefan

Het was een inspirerende dag vol nieuwe inzichten en mooie discussies over het leven. Dit alles gecombineerd met een stel mooie mensen.

Chris

Dankjewel, Cynthia. Jij bent een inspiratie voor mensen. Door jou ben ik weer gemotiveerd om te werken aan mijn mindset en ontwikkeling. 

Vorige
Volgende