Trainingen voor bedrijven

Uw werknemers meer geluk laten ervaren op het werk en thuis? Ik zorg voor concrete handvatten, zodat uw werknemers kunnen groeien naar meer werkgeluk, meer voldoening halen uit hun werk en met enthousiasme naar hun werk gaan.

Om het energieniveau van uw werknemers nieuw leven te geven verzorg ik workshops en trainingen voor bedrijven. Er komen onderwerpen aan bod als mindset, vitaliteit, stress, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en productiviteit. Dit zijn interactieve sessies waar iedereen laagdrempelig aan mee kan doen en hetgeen uit kan halen waar de werknemer behoefte aan heeft. Nét dat kleine zetje om weer vol positieve energie naar het werk te gaan, het enthousiasme terug te vinden of juist het inzicht te krijgen in hoe je minder stress ervaart tijdens het werk. Het voornaamste doel is om bij te dragen aan het werkgeluk van uw werknemers en daarmee de gehele organisatie.

Voor deze workshops en trainingen werk ik samen met de Safely Academy. De Safely Academy is een opleidingsinstituut voor o.a. veiligheidskundigen. Deze opleider biedt direct toegang tot vele deskundigen op het gebied van veiligheid en gezondheid, zoals; hogere veiligheidskundigen (HVK), arbeids- & organisatiedeskundigen (A&O), gedragswetenschappers en vitaliteitscoaching. Voor leiderschapstrainingen in de breedste zin van het woord werk ik samen met Unlimited You. 

Geluk in het leven en geluk op het werk zijn voor mij gelijk. Hoe mooi is het om gelukkig te zijn in wat je doet en wie je bent, altijd, niet alleen in het weekend. Alleen door de juiste balans in werkstress en energiebronnen kunnen uw werknemers voldoening uit het leven en het werk halen. Dit gecombineerd met het feit dat uw werknemers er toe doen en dit ook zo voelen, zorgt ervoor dat uw werknemers zelfs bevlogen te werk gaan. Dan is zowel thuis als op het werk de balans in orde en kan men op beide plaatsen geluk ervaren.

DE VOORDELEN

WERKWIJZE

KENNISMAKING

Iedere workshop wordt naar wens verzorgd.

CONTACT

De workshops zijn laagdrempelig, interactief, no nonsense, toegankelijk en uiteraard gezellig!

SESSIES

De duur van een workshop varieert van 1 uur tot een dagdeel.